Spread the love

“Farmasi” , sunt sigură că îți sună cunoscut acest nume și acest brand. Acum ceva ani, au fost prezenți la noi pe piață și găseam produsele prin magazine, ulterior au cam dispărut… iar acum au revenit cu forțe proaspete și produse noi, mai calitative. Singurul inconvenient este că se pot comanda doar online sau prin reprezentanți, devenind o firmă care acum are catalog și poți face plasarea de produse direct de acolo. 

Știu sigură că în trecut am mai folosit produse de la ei, dar spre rușinea mea nu mai rețin ce fel de produse și nici dacă îmi plăceau ori ba. Pe atunci nu știam atât de multe despre produse, despre ce face fiecare și nici nu prea aveam resurse sau surse de informație. 

Cum am mai spus, au revenit în forță pe piață și cu o calitate a produselor mai bună. 

Recent, am primit de la ei câteva produse printre care și noile rujuri lichide mate, de care am fost și sunt tare încântată, deoarece în ultimii ani mai precis ultimul an am folosit în proporție de 99% doar rujuri mate.

Îmi plac deoarece le aplic și după nu mai am nici o treabă; mănânc, beau și îmi văd de ziua mea mai departe… fără grija reaplicării. Așa cum este de așteptat, nuanțele mai deschise sunt mult mai rezistente decât cele închise, acest aspect l-am observat la absolut toate rujurile folosite de mine, cred că în acest caz contează foarte mult pigmentul. 

Știu că multe dintre voi le ocoliți deoarece usucă buzele, dar dacă ai grijă puțin de buzele tale înainte de a aplica rujul totul devine mai ușor.

În fiecare zi, de aproximativ 2 ori, amintește-ți să îți hidratezi buzele cu balsam sau vaselină, în special seara înainte de culcare este esențial (deoarece în acest fel pe timpul nopții balsamul își face treaba și dimineața te trezești cu ele hidratate). Săptămânal, de cel puțin 2 ori, folosește un scrub de buze pentru exfoliere și vei vedea rezultate bune într-un timp relativ scurt. Dar grijă mare, în special acum în sezonul rece, nu ieșii din casă fără un produs de hidratare pentru buze la tine și la nevoie să îl folosești. 

Ai șansa să îți alegi culoarea preferată din cele 15 lansate recent. Eu am testat 6, și 3 dintre ele au intrat instant în topul preferințelor. Nu mai este o noutate că ador nuanțele intense, mai ales acum în sezonul rece, iar vara apelez la culori intense… dar deschise, iar acum intense și închise. 

Red love, Confident și Mauve pink aceasta este ordinea preferințelor urmate de Goddess, Sunset Breeze și Candy. 

De ce îmi plac aceste rujuri?

Pentru că sunt rezistente, se aplică ușor, nu usucă buzele și nici nu simți că ai pe buze un ruj mat, sunt foarte confortabile la purtat, iar un alt aspect foarte important este prețul, cred că au cel mai mic preț de pe piață și o calitate super bună.

Îmi face o reală plăcere să folosesc produse bune și la un preț pe care să și-l permită oricine, știu cum este când vrei să ai și tu produse de calitate… dar din păcate nu îți permite bugetul, am fost și eu acolo și în continuare fac parte din acea categorie, deși îmi permit mai multe decât acum câțiva ani tot nu sunt la acel nivel unde să îmi pot cumpăra orice fără să îmi pese de bani. Mă bucur că și brandurile mass market au început să investească mai mult în calitatea produselor… pentru a ne putea bucura cu adevărat de ele.

Este o reală plăcere să folosești produse ieftine, dar de calitate și care uneori sunt chiar mai bune decât cele scumpe.

Abia aștept să testez mai multe produse de la ei și să îți povestesc în detaliu despre ele.Până atunci, îți urez o zi minunată și nu uita, indiferent de bugetul tău poți avea produse calitative și la un preț mic ☺️

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *