Beauty

Un bronz superb dar mai ales uniform în doar 5 minute

Îmi place fiecare anotimp în parte, fiecare are ceva special și aparte! Vara îmi place că pot purta rochii și fuste lejere, fără să fie nevoie de prea multe artificii. Dimineața, când sunt pe grabă, aleg o rochie și o pereche de sandale (și ținuta pentru ziua respectivă este gata), nu trebuie să îmi bat capul prea mult… dacă bluza merge cu pantalonii sau invers.

Așa cum îmi place să port fuste și rochii, îmi place să am pielea bronzată; dar nu am răbdare să stau la soare și știu că nici nu este sănătos (pe perioade lungi de timp).

Mereu am fost în căutare de produse pentru bronzare, dar din acelea care să îmi ofere bronz uniform și frumos, potrivit pentru ținutele colorate și printurile superbe de vară; însă recunosc că nu am prea avut succes la acest capitol.

Țin și acum minte că, în adolescență, mi-a cumpărat mama un produs cremos pentru bronzare și, după ce m-a ajutat să îl aplic, am fost nevoită să stau vreo 2 ore nemișcată (în picioare și fără haine, pentru a aștepta să se usuce) și niciodată nu ieșea uniform, a 2-a zi nu știam ce să mai fac să arate mai uniform… așa că am lăsat-o baltă.

În urmă cu aprox. 2-3 ani, am avut o altă tentativă și acea nereușită, după acea preferam să folosesc un bronzer sau o pudră mai închisă la culoare pe picioare (de fiecare dată când purtam fuste sau rochii), știam că așa voi avea o culoare uniformă.

Anul acesta, am văzut online, pe contul celor de la Bioderma, un produs pentru bronzare (sub formă de spray) care mi-a atras automat atenția și pe care l-am primit ulterior (tot de la ei) pentru al testa, Photoderm Autobronzant. Din experiența mea, produsele sub formă de spray sunt mult mai ușor de folosit și nici nu necesită ustensile sau alte cele pentru a fi aplicate.

Photoderm Autobronzant

Recunosc că aveam ceva emoții înainte de utilizare, deoarece nu voiam să fiu iar dezamăgită, dar am decis să înfrunt situația și să-l folosesc.

Se aplică extrem de ușor, trebuie agitat înainte și după acea pulverizezi ușor pe piele (de la o distanță rezonabilă); în aproximativ 2-3 minute ai terminat de aplicat produsul, pe tot corpul și are nevoie de 4-5 minute pentru a se usca.

Ce am observat la acest produs – ceva ce mi-a plăcut extrem de mult – este faptul că se aplică ușor, se usucă repede, nu pătează hainele (deloc!!!), nu are acel miros specific de autobronzant și culoarea iese uniformă.

Pentru un bronz mai accentuat, primele 3 zile, se poate aplica zilnic și, după acea, la distanță de 2-3 zile – pentru a păstra bronzul. Eu, prima dată, l-am aplicat pe brațe și piept, un singur strat și bronzul a durat până la 5 zile (fără probleme și desigur fără pete).

A fost dragoste la prima utilizare și de atunci l-am recomandat deja de „N” ori oricui mă întreba de unde am acel bronz frumos. L-am aplicat de atunci (de acum 3 săptămâni) de mai multe ori, pe întreg corpul, și mereu a ieșit la fel de bine (ca prima oară), singurul minus, pe care îl găsesc la acest produs, este că ambalajul este micuț, aș vrea să fie fără fund, să îl pot folosi la nesfârșit, glumesc desigur.

Acum îmi pare rău că nu l-am testat mai repede, dar știți voi cum se zice – „Mai bine mai târziu, decât niciodată”.

Nici nu vă pot spune cât sunt de încântată de acest produs și de culoarea frumoasă pe care o are pielea mea (după folosire) mai ales când folosesc și o loțiune hidratantă – pentru un plus de strălucire.

Bioderma

Sunt curioasă voi ce experiențe ați avut până acum cu produsele de autobronzare și dacă ați folosit astfel de produse?

Până data viitoare să aveți zile cu soare și voie bună XO XO

5 thoughts on “Un bronz superb dar mai ales uniform în doar 5 minute

  1. Valeria Chertes spune:

    Nu am folosit niciodată.

  2. Suna foarte interesant acest produs iar faptul ca nu are acel miros caracteristic multor autobronzante este ff bine.
    Il trec si eu pe lista 🤗🤗😘

    1. Sa imi spui cum este daca il testezi 🤗

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *