Beauty

Poveștile cu final fericit se citesc pe piele

Poveștile cu final fericit se citesc pe piele; așa o fi?

Se spune că atunci când ai o problemă de sănătate acest lucru se vede și pe piele. Nu bei suficientă apă – pielea are de suferit; nu hidratezi și exfoliezi corect pielea iar acest fapt se vede. 

Pielea, care reprezintă aproximativ 16% din masa corporală, este considerată a fi cel mai mare organ, de acea este important să avem mare grijă de pielea noastră. Indiferent de sezon – dar cu precădere în sezonul rece – hidratarea corectă este regula de aur. Vara pielea este mai expusă deoarece putem purta mai puține haine și soarele este mai arzător ca oricând, motiv pentru care o îngrijire corectă este importantă. Iarna frigul și stratul mai gros de haine împiedică pielea să respire și aceasta se usucă mai repede, mai ales că ne place să facem dușuri și băi mai lungi cu apă fierbinte pentru a ne încălzi puțin.

Eu recunosc că nu îmi hidratez suficient pielea; beau cel puțin 2 litri de apă pe zi dar chiar și așa – pielea de pe corp este mai uscată, în special cea de pe picioare. Deși îmi exfoliez pielea de 2 ori pe săptămână și la duș aleg mereu geluri mai hidratante, tot nu este suficient. 

Din fericire, Bioderma a dezvoltat o gamă pentru pielea foarte uscată, atopică. Datorită formulei sale dermo-brevetate, Atoderm reface în mod biologic şi durabil filmul hidrolipidic al pielii deshidratate şi uscate. 

Atoderm Intensive Balsam, un balsam cu o textură ultra-grasă – dar nelipicioasă – care intră foarte repede în piele și elimină senzația de piele uscată; care ține și mâncărimile cauzate de uscăciunea pielii. Eu folosesc acest balsam zilnic după duș și pielea este hidratată pentru mai multe ore, chiar și până a doua zi.

Am primit în decembrie 2 pachete cu cele mai cunoscute produse din gama Atoderm, balsamul intensiv și gelul de curățare. Unul din pachete l-am făcut cadou celei mai bune prietene și pe celălalt îl folosesc eu deja de aproape 2 luni.

Balsamul a intrat repede în topul preferințelor mele, deși mie nu îmi prea place să folosesc loțiuni de corp pentru că lasă pielea lipicioasă, dar acesta nu este deloc așa; chiar după ce îl aplic pot să mă îmbrac. Este ciudat pentru că am tenul gras și părul gras, dar totuși pielea de pe picioare este foarte uscată, nu pot să îmi explic de ce acest fenomen ciudat – dar mă bucur că există Bioderma. Îmi place să mă machiez și să mă demachiez, aș putea petrece ore în șir (în special cu procesul de machiaj), dar atunci când vine vorba de îngrijirea pielii – cu precădere procesul de după duș – nu prea sunt dispusă să petrec prea mult timp. Când ies de la duș îmi place să îmi îmbrac pijamaua pufoasă și să mă pun în pat – nu să stau să îmi aplic o cremă sau loțiune de hidratare și mai ales să aștept să intre în piele, ca după acea să mă îmbrac. Din acest motiv… îmi place foarte mult balsamul acesta, intră foarte repede în piele și chiar după aplicare mă pot îmbrăca fără probleme.

Eu folosesc de mulți ani produsele Bioderma, însă este prima oară când folosesc un produs pentru îngrijirea corpului, am folosit doar produse pentru ten și ulei de duș, mereu am fost foarte mulțumită de aceste produse. Recomand doar produsele în care cred și pe care le testez prima oară pe pielea mea, nu îmi place să vorbesc de râu despre un produs, mai bine nu îl menționez; dar atunci când îmi place un produs… nu încetez în a-l lăuda și al recomanda tuturor, mai ales când știu că poate ajuta pe cineva care caută de mult timp un produs bun pentru a trata o problemă.

Aceste produse pot fi folosite și pentru pielea foarte sensibilă a copiilor, este mult mai ușor să ai un produs multifuncțional decât să folosești produse diferite.

Tu ce tip de piele ai? Folosești loțiuni sau unt de corp? Cât de des îți exfoliezi și hidratezi pielea?

Xo Xo și nu uita poveștile cu final fericit se citesc pe piele!

6 thoughts on “Poveștile cu final fericit se citesc pe piele

 1. Roman Nicoleta Ana Maria spune:

  Si eu folosesc aceste produse minunate!

  1. Da, sunt exact de ce aveam nevoie 😉

  2. Maya Anabela spune:

   numai de bine am auzit de produsee astea…eu nu le.am incercat,dar suna bine…

 2. Ana May spune:

  Da, chiar sunt eficiente!

  1. Ma bucur ca iti plac si tie. Eu am devenit mare fan Bioderma de-a lungul anilor folosind produsele lor 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *