Makeup

Preferatele mele de pe Youtube

Cand vine vorba de Youtube parerile sunt impartite, unii sunt contra alti pro. In ultima vreme Youtube-ul a luat amploare la fel cum a crescut si numarul celor care nu sunt de acord cu tutorialele de pe acest canal. „Nu sunt bune de nimic, totul e doar reclama, cele care fac tutoriale nu au habar de nimic este parerea unora cu privire la tutorialele de beauty cel putin.” – spun vocile critice.

Eu sunt in categoria celor pro si imi petrec timp pe Youtube, de mai multe ori pe saptamana, urmarind diverse persoane din lumea Beauty. Recunosc ca nu tot ce e prezentat in tutoriale e corect sau poate nu e potrivit pentru mine insa am invatat multe din aceste filmulete si poti afla diverse pareri despre produse, poate unele bune – altele doar de reclama – insa singurul mod de a sti daca produsul respectiv face ceva sau e doar reclama este incercandu-l. Toate suntem diferite si daca pentru mine un produs nu a fost bun sau nu mi-a placut, nu inseamna ca pentru alta persoana nu e bun.

Azi vreau sa va arat cateva dintre Youtubaritele mele preferate, le urmaresc cu drag videoclipurile si uneori si postarile de pe blog, pe unele le urmaresc de aproximativ 2-3 ani, iar pe altele abia le-am descoperit. Din punctul meu de vedere chiar ai ce invata de la ele.

Jaclyn Hill

Nicole Guerriero

Kathleen Lights

Sazan Hendrix

Sona Gasparian

Desi Perkins

Makeup Geek-Marlena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *