Beauty

Machiajul la barbati !!!

Da, ati citit bine si barbatii se machiaza. Desigur nu la fel ca si femeile si nu atat de intens, insa se machiaza.

Machiajul pentru barbati este unul foarte simplu si il folosesc doar la ocazii speciale. Unul din cele mai speciale evenimente in care si barbatul trebuie sa fie la fel de aranjat reprezinta nunta. Pozele facute in ziua respectiva se pastreaza toata viata si vor fi aratate tuturor, motiv pentru care si barbatul trebuie sa iasa in evidenta. La fel ca si noi femeile, si barbatii au diferite tipuri de ten si machiajul trebuie adaptat acestuia. De exemplu, la barbatii cu tenul gras este indicat sa se foloseasca putina pudra pentru a absorbi excesul de sebum si a nu avea acea stralucire inestetica in poze. Pot folosi de asemenea si anticearcan intr-o cantitate mai mica deoarece si ei au probleme cu cearcanele la fel ca si noi femeile.

De asemenea si cei care apar la televizor sunt machiati pentru a uniformiza culoarea tenului si a arata mai bine pe camera.  In cazul barbatilor este indicat a se folosi un fond de ten mai lichid sau chiar mai bine un BB cream sau chiar CC cream, astfel tenul nu va arata incarcat.

La fel ca si noi si ei au probleme cu cearcanele, cu pigmentatia, cu vasele de sange si cu tenul in general. Si tenul lor are nevoie de hidratare de exfoliere si de ingrijire la fel ca si noi. Este indicat ca inainte de machiaj sa se foloseasca crema pentru ochi si crema de fata pentru hidratare. Pasii sunt la fel ca aceia pentru machiajul la femei doar ca produsele sunt mai putine. Trebuie acordata o atentie sporita si sprancenelor, ele fiind responsabile de un aspect ingrijit atat la femei cat si la barbati.

Machiajul la barbati este unul invizibil deoarece la ei cantitatile folosite sunt mici si la final nu se observa nici anticearcanul sau pudra folosita desigur daca sunt aplicate corect.

Asadar doamnelor, atunci cand va faceti programare pentru marele eveniment la un make-up artist poate ar fi bine sa ii faceti si domnului o programare.

O zi colorata XO XO

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *