Makeup

Viata are cursul ei

Imi pareau foarte lungi cele 5 saptamani departe de casa, insa au trecut atat de repede incat nici nu mi-am dat sema si acum sunt din nou acasa la Cluj. Au fost 5 saptamani intense si interesante, de la a invata drumul pana la Intact Media, la a interactiona si invata sa lucrez cu persoane noi si pana la a invata de la cel mai bun profesionist din domeniu – Mirela Vescan.

La inceput nu stiam daca am ales bine, insa pe parcurs s-a dovedit a fi o investitie si o alegere buna. Timpul a trecut repede si lucrurile pareau usoare, insa abia de acum incepe partea grea. E greu sa renunti la confort si sa te aventurezi in necunoscut, intr-un domeniu nou si sa faci alegerile potrivite pentru tine.  Avand in vedere ca imi doream de mult sa imi transform pasiunea pentru make-up in job iata ca a venit si timpul sa imi indeplinesc visul. Sunt constienta ca la inceput va fi greu si poate uneori imi voi dori sa renunt insa sunt decisa sa trec peste toate si sa imi indeplinesc visul.

Imi doresc sa contribui la fericirea clientelor mele, sa le fiu terapeut pentru 1 ora iar la final ele sa fie multumite de rezultat si sa plece fericite. E foarte important sa comunici cu persoana din fata ta, sa afli ce anume isi doreste si sa alegeti impreuna directia in care vor decurge lucrurile.

In curand voi incepe munca si voi doritoarele va puteti face programare la o terapie prin frumusete, locul unde fiecare femeie se va simti speciala si va fi pe primul loc.

Va doresc un sfarsit de saptamana placut si zile pline de culoare 🙂 XO XO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *