Calatorii

Viata la Capitala

Au trecut deja 4 saptamani de cand sunt in Bucuresti. Peste  o saptamana  ma intorc acasa. Desi viata din capitala este foarte frumoasa si interesanta, mi-e dor de Cluj, imi este dor de acasa.

Intotdeauna m-a atras Bucurestiul. Iti ofera oportunitati noi, cunosti oameni din diferite parti ale tarii, fiecare cu accentul propriu, cu povestile sale de viata si cu experiente interesante. Orasul in sine ofera cate ceva pentru fiecare, indiferent ca iti doresti shopping, plimbari prin parc, teatru, cluburi si o multitudine de restaurante si baruri pentru gusturile oricui.

Imi place ca am sansa sa fac shopping in magazine pe care noi, cei de la Cluj nu le avem. Gasesc mereu produse care pana acum nu le-am vazut, produse pe care imi doream sa le incerc dar nu aveam de unde sa le achizitionez. Unul din magazinele de haine care imi place foarte mult, iar la Cluj lipseste este Collective. El are in oferta haine pentru stiluri diferite de la sport la smart casual, si nu in ultimul rand la ei gasesti Nike Air Max in culori superbe, pe care in alte magazine nu am gasit. O noua pasiune pentru mine sunt pantofii sport, in special Nike Air Max.  Daca as putea mi-as completa colectia cu cate o pereche din  fiecare culoare existenta, deoarece sunt foarte comozi si se potrivesc la mai multe tinute.

Cursul de make-up decurge foarte bine. Impreuna cu colegele, in  fiecare zi invatam lucruri noi diverse stiluri de machiaj si descoperim produse pe care in magazine nu le gasesti fiind special create pentru profesionisti. E foarte interesant sa intalnesti fete din diferite parti ale tarii, toate pasionate de make-up, cu care poti discuta si schimba pareri si impresii despre produse si tehnici de machiaj. Ne-am imprietenit repede, ne ajutam si invatam una de la cealalta. Pot sa afirm ca am avansat si sunt mai “priceputa” in tehnicile de aplicare decat eram inainte de curs. Recunosc ca nu sunt experta, iar pentru a  dobandi experienta  este nevoie de foarte multa practica. La un astfel de curs ajungi sa lucrezi cu diferite tipologii, trasaturi si forme ale fetei care te ajuta sa inveti cum sa gasesti solutia care avantajeaza cel mai bine fiecare persoana.

Am sa profit din plin de aceasta ultima saptamana petrecuta aici si am sa ma intorc acasa la Cluj, cu forte proaspete si cu un bagaj nou de cunostinte  pe care o sa le pun in aplicare la viitoarele cliente.

Sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai placut, dragelor! xo xo

 Foto credit: Cosmin Tuduran https://www.facebook.com/cosmin.tuduran1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *