Beauty

Review de produs – Eau Thermale Jonzac

Acum, mai bine de 2 luni, am auzit pentru prima oară de aceste produse, Apa Termala Jonzac, produse BIO. Pentru mine, încă, sunt un necunoscut, însă aceste 3 produse testate de mine merită un articol special destinat lor.

Eu ador să testez produse noi, să descopăr ce îmi place (și îmi face bine) sau ce nu este pentru mine. 

Am acceptat, din prima, invitația lor de a testa câteva produse din gamă, partea super mișto este că prima oară am completat un mini chestionar (din care ei au aflat ce tip de ten am și care ar fi produsele destinate mie). Este plăcut să știi că primești spre testare produse care îți sunt destinate, pe care chiar să le poți folosi pentru a-ți forma o părere înainte de a discuta despre ele. Uneori primesc spre testare produse destinate tenului uscat, de exemplu, și nu pot spune mare lucru despre ele – din simplul motiv că eu am un ten gras și nu m-i se potrivesc produsele mai hidratante. 

Demachiere, hidratare și matifiere cele 3 tipuri de produse pe care eu le testez deja – de mai bine de 3 săptămâni – și mi-am format o părere despre ele, motiv pentru care acum scriu acest articol. 

Înainte de toate, procesul de demachiere este cel mai important pas (atât seara cât și dimineața), acum sigur te vei întreba de ce ai nevoie de demachiere dimineața, iar eu vin și îți spun că pe timpul nopții – în special noi cele cu ten gras – avem exces de sebum și dimineața ne trezim cu un strat de grăsime pe față și pe care, înainte de a ne machia, trebuie să îl îndepărtăm; plus că transpirăm și machiajul arată mult mai bine pe un ten curat. Așadar, apa micelară purifiantă îndepărtează bine machiajul, fără a usca pielea, nu irită deloc ochii și are un miros plăcut… de curat. La machiajul ochilor mai intens trebuie să insiști puțin mai mult, dar în rest nu ai probleme cu el. Pentru mine apa micelară este acel produs care este indispensabil, deoarece mereu mă demachiez cu ajutorul ei, dar nu am așteptări mari de la ele, să curețe bine, să nu îmi irite tenul și să aibă un preț decent, aceasta are tot ceea ce caut eu la un astfel de produs.

Atunci când vorbesc de apa termală, deja am așteptări mai mari de la ea, mai ales din partea pulverizatorului. Trebuie sa aibă un pulverizator fin care să disperseze în mod egal produsul, nu să ajungă tot într-un singur loc și să am picături de apă pe ten, mai ales atunci când folosesc produsul pentru fixarea machiajului. Am început să folosesc apă termală acum aproximativ 10 ani, la recomandarea dermatologului, pentru a calma iritațiile cauzate de acnee și pentru hidratare. Îmi place atât de mult încât nu renunț la ea – indiferent de sezon. O folosesc de mai multe ori pe zi, dimineața (înainte de machiaj, după machiaj), pe parcursul zilei și seara, după demachiere. Vara, îmi place să țin ambalajul mare la frigider și să mă răcoresc, la nevoie, iar ambalajul mic în geantă,  pentru a avea produsul la îndemână, oricând. M-am bucurat când am văzut că acest produs are un pulverizator fin, un ambalaj mic și îl pot lua mereu cu mine, chiar și în vacanță. Apa termala este un bun produs pentru calmarea zonei iritate, după epilare, arsuri solare sau orice fel de iritații. 

După curățare și hidratare, urmează un alt produs indispensabil (indiferent de tipul de ten, trebuie doar adaptat nevoilor tenului) – crema de față. Așa cum spuneam și la începutul articolului, aceste produse sunt destinate tenului gras, dar la ei pe site găsești produse pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru bebeluși și bărbați. O primă impresie despre această cremă de față este că hidratează foarte bine, dar în același timp și matifiază + că este o excelentă bază de machiaj.

Fiind produse BIO au ingrediente mai curate, mai bune și nu irită atât de tare tenul ca și alte produse.

Am rămas tare plăcut surprinsă de aceste produse și acum abia aștept să testez și alte produse din gamă; deja am ochit câteva.

Las aici link către site-ul lor, pentru detalii suplimentare și toată gama de produse + link către locațiile de unde îți poți achiziționa și tu aceste produse, le găsești aici.

Sunt curioasă câte dintre voi țineți cont dacă un produs este BIO sau nu, dacă este sau nu testat pe animale?

Ce așteptări ai de la un produs de îngrijire a tenului?

Ai auzit de acest brand? Ai folosit vreunul din produsele lor? Ce părere ai de ele?

Aștept să îmi lași răspuns la acest întrebări în secțiunea de comentarii.

3 thoughts on “Review de produs – Eau Thermale Jonzac

  1. Par produse foarte bune. Nu am incercat nimic de la ei dar cu siguranta o voi face 😊 Multumiri pt articol 😊👍👍😘

    1. Cu drag, ma bucur cand va sunt de folos articolele mele. Iti recomand aceste produse indiferent de tipul de ten, gasesti la ei ceva pentru orice ten 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *