Sfaturi

The Woman – Ageless Success

Pe data de 30 Martie am participat la cea mai mare conferință dedicată tuturor femeilor The Woman. Un eveniment dedicat femeilor și prezentat de femei .

A fost a 2a oară când am ajuns la eveniment și de această dată am avut alături de mine prietene dragi și femei de succes.

De această dată am avut ocazia să fim pe lista partenerilor cu evenimentul nostru Creative Community și a fost o reală plăcere.

Pe scenă au urcat femei de succes de toate vârstele care ne-au împărtășit din experiențele lor și ne-au impulsionat să ne urmăm visurile.

De multe ori avem impresia că dacă avem o anumită vârstă nu mai putem să ne urmăm visurile însă aceste femei ne-au dezvăluit că o putem face la 20-30 dar și la 70 de ani. Pentru fiecare dintre noi succesul înseamnă altceva.

Când vine vorba de succes cel mai important este să nu ne comparăm cu cei din jur deoarece fiecare își dorește altceva și au un traseu diferit către succes. Unii ajung acolo mai devreme pe când la alții durează mai mult, asta nu înseamnă că am dat greș, înseamnă că toate se întâmplă la timpul lor.

Printre femeile care au urcat pe scena The Woman Amalia Sterescu este cea care mi-a atras atenția. ”Succesul, în opinia mea, nu are nici o legătură cu vârsta, îl poți avea la +20 sau după 65 de ani – este consecința lucrului bine făcut, în mod constant, cu pasiune” – au fost cuvintele ei care mi-au rămas întipărite.

„Succesul nu e o întâmplare. Succesul este un rezultat al unui efort, efort care trebuie să fie consecvent”.

„Oamenii îmbătrânesc doar atunci când stagnează.”

Sandra Pralong  – „Fiecare trebuie să își cucerească Everestul său.”

Cris Oprea – ultimul loc la o cursă de raliu a fost un succes pentru ea deoarece toți îi spuneau că nu o să ajungă nicăieri într-o lume condusă de bărbați.

Acest lucru ne demonstrează că pentru a avea succes nu trebuie să ajungem mereu în top. Un succes este fiecare pas pe care îl facem pentru a ne împlini visurile, chiar și atunci când pare că drumul spre succes este pavat doar cu eșec sau obstacole.

Toate ne dorim să avem succes dar este important să știm când să spunem stop dacă presiunea este prea mare și avem nevoie de o pauză, tindem să punem o presiune prea mare pe umerii noștri care ne taie din elan și din creativitate. Autolimitarea este și ea un fel de autosabotare deoarece ne limităm și nu ne permitem să ne dezvoltăm la maxim creativitatea și ideile de frică că cei din jur nu le vor accepta.

Este foarte încurajator să asculți poveștile de viață ale femeilor care au ajuns acolo unde și-au dorit și mai ales să te lași inspirată de ele.

Acestea au fost câteva fraze care au rămas cu mine după conferință, ar mai fi multe de spus dar aș vrea să ne întoarcem la viața offline și să ne mobilizăm pentru a lucra spre a ne atinge visurile și a ne cuceri propriul Everest.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *