Sfaturi

The Woman – Conferința cu și despre femei

28 martie a fost o zi specială pentru mine, o zi importantă și de neuitat, o zi memorabilă și plină de experiențe. The Woman este o conferință dedicată special femeilor, locul unde noi putem fi noi, învățăm din greșelile altor femei care au îndrăznit să își urmeze visul și nu au renunțat indiferent de obstacole și de greutățile apărute în cale.

O sală plină, cu peste 600 de femei, care s-au unit pentru a lupta să își urmeze țelurile și să ajungă undeva într-o lume dominată de bărbați. 

Mi-am dorit deja de mai mulți ani să ajung și eu la conferință, însă până acum nu am reușit, dar anul acesta am zis sigur că nu vreau să o mai ratez. Trebuie să recunosc că până acum nu am mai văzut atât de multe femei la un loc și nu am simțit un vibe atât de bun ca la acest eveniment.

Cu puține emoții am pășit în sală, a fost un loc absolut superb, decorațiunile și locul au contribuit la frumusețea evenimentului în sine.

Este o experiență de neuitat să te afli într-o sală plină de femei de succes și să asculți discursul acelora care au îndrăznit să își urmeze visul, au luptat pentru ceea ce și-au dorit, au întâmpinat dificultăți dar nu au renunțat până nu au ajuns acolo unde si-au dorit. 

Aceste femei sunt un exemplu pozitiv pentru noi – acelea care încă nu am îndrăznit să ne înfruntăm demonii și să luptăm pentru ceea ce ne dorim, sau nu am știut cât de tare trebuie să luptăm.

Am învățat de la ele că indiferent cât este de greu, cât de mult durează și ce obstacole apar în cale este important să le depășești, să îndrăznești să ceri ajutor și să accepți ajutorul celor din jur. Drumul pe care îți dorești să mergi este mult mai ușor dacă ai pe cineva alături care să te susțină moral și să te sprijine atunci când îți este greu. Nu trebuie să lupți singură dacă ai alături pe cineva, obstacolele vor fi mai ușor de depășit atunci când ai în spate pe cineva. 

Mereu ai ceva de învățat din experiențele celor care deja au ajuns acolo unde și-au dorit și care vin în fața ta să îți povestească prin ce au trecut.

În viață nu este ușor să ajungi acolo unde îți dorești, dar nici nu este imposibil, trebuie doar să ai perseverență și să nu te lași copleșită de problemele apărute în drumul tău spre ceea ce mereu ți-ai dorit. 

Chiar mă bucur foarte mult că am ajuns anul acesta la eveniment, am cunoscut multe femei de succes și am legat prietenii, am făcut poze, ne-am distrat, am socializat, am mâncat și am plecat acasă un bagaj plin de informații noi.

De acum, atunci când îmi va fi greu, când voi fi tentată să renunț am să îmi amintesc de speech-ul femeilor de pe scena The Woman – care și-au asumat greșelile, au trecut peste dificultăți și au ajuns în top. Printre cele care au urcat pe scenă, pentru a ne povesti despre viața lor, au fost Irina Margareta Nistor, Ioana Enache, Sonia Argint Ionescu, Irina Rimes, Patricia Rusu și lista continuă.

Pe lângă femeile de succes care ne-au împărtășit din experiența lor, am avut și un spectacol de balet oferit de Ecco, am savurat o delicatesă turcească și anume baclava, cafeaua a fost oferită de unul din locurile mele preferate din Cluj, Meron, au înfrumusețat chipul femeilor cei de la Gerovital și Farmec pentru mine a fost un eveniment de succes și abia aștept acum să particip și anul viitor la conferință.

Tu ai început să pășești pe drumul tău spre cariera de vis?

Eu am început acum 3 ani, dar încă nu am ajuns acolo unde îmi doresc, mai este cale lungă până la destinație, dar nu mă las copleșită de obstacole, le înfrunt cu succes – zi de zi.

Nu uita să lupți mereu pentru ceea ce îți dorești, indiferent cât de mic sau de mare este visul tău.

XOXO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *