Spread the love

Bună fetelor, în articolul trecut, dacă nu l-ați văzut îl găsiți aici ,v-am povestit despre rutina mea de îngrijire a părului, iar, azi a venit rândul produselor pentru stilizarea lui, nu că as reuși de fiecare dată dar, cel puțin, încerc 😀

Părul meu are propria lui personalitate și un stil unic – dar uneori reușesc să îl îmblânzesc, cu ajutorul produselor mele preferate de la Batiste.

Articolul de azi este despre produsele de stilizare, am încercat de-alungul anilor și alte produse, dar acestea îmi plac mai mult.

Aceste produse sunt împărțite în 2 categorii, produse pentru styling și șampon uscat.

 

De fiecare dată după ce îmi spăl părul și după ce îl usuc puțin, cu uscătorul de păr, folosesc spray-ul pentru protecție termică care ajută și la strălucirea lui, folosesc acest produs mai ales în acele zile în care aleg să îl aranjez și cu ajutorul plăcii de întins sau folosesc ondulatorul.

 

 

Sunt zile în care folosesc doar uscătorul și atunci nu mai este necesar acest produs pentru că înainte am folosit și balsamul leave-in care are și protecție termică.

După ce îl usuc, dacă în ziua respectivă merg în oraș sau am vreo întâlnire cu fetele, folosesc spray-ul pentru texturare, puțin la rădăcina firului de păr și uneori pe lungime. Acest produs ajută părul să nu se aplatizeze atât de repede și îi oferă volum.

În acele zile când vreau un păr drept, îl întind cu placa, după acest proces folosesc spray-ul Frizz Tamer. Acest produs ajută părul să rămână perfect întins, o perioadă mai lungă de timp, deși în cazul meu arată așa doar o singură zi.

Pentru că părul meu duce lipsă de volum, mi-am cumpărat și spray-ul XXL Volume pe care l-am folosit doar de 2 ori – pentru că nu îmi place deloc, deloc. Încarcă foarte tare părul și arată îmbâcsit. Recunosc că oferă volum, dar prefer un păr fără volum decât unul încărcat.

Dacă sunteți posesoarele unei podoabe capilare cu tendințe de îngrășare, atunci sigur știți că după câteva ore părul începe să se îngrașe și să arate ca nespălat, pentru a prelungi măcar cu 1 zi perioada între spălări seara, înainte de culcare, folosesc un șampon uscat la rădăcina firului de păr și uneori pe lungime și las așa părul până dimineață. Dimineța părul este mai puțin gras și poți să îl stilizezi ușor – încă o zi. Sunt zile când uit să aplic șamponul seara sau am nevoie de puțină prospețime pe parcursul zilei și folosesc o cantitate mică de produs la rădăcină, las câteva minute șamponul să absoarbă excesul de sebum, după care masez puțin la rădăcină pentru a îndepărta pudra acea albă care apare de fiecare dată când folosesc acest produs.

 

 

De-a lungul timpului am folosit mai multe tuburi de șampon uscat, însă rămân fidelă produselor Batiste și le cumpăr din farmaciile Sensiblu. Aproape lunar au diferite oferte la aceste produse și atunci îmi refac stocul de produse.

 

 

 

Nu aș putea spune că am o gamă preferată, sunt zile și zile. Uneori îl folosesc pe cel Original, în alte zile vreau un miros mai intens și folosesc Cherry sau Blush. Momentan acestea le am în colecție.

Trebuie să recunosc că nu îmi place în mod special mirosul lor, dar după câteva minute dispare și rămâne doar un parfum plăcut, fructat sau floral.

 

 

 

Cel mai mult îmi place șamponul pentru brunete, deoarece este singurul de până acum care nu a lăsat acea pudră inestetică după folosire, există și varianta pentru blonde.

 

 

 

 

        Ultimul produs intrat în familia Batiste este spray-ul fixativ pe care îl ador, îl folosesc deja de mai bine de o lună și își face treaba foarte bine. Nu încarcă firul de păr și nu îl îngreunează.

Fixativul îl folosesc doar în acele zile în care îmi fac bucle, pentru a prelungi rezistența lor.

 

 

Voi ați folosit produsele Batiste?

Vă plac aceste produse?

Folosiți șampon uscat?

De la ce firmă?

Noapte bună  xo xo

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *