Sfaturi

Oferă-i părului tău un strop de #farmec

Hei girl, dacă ai părul normal, mixt sau gras atunci acest articol este potrivit pentru tine.

Eu sunt mândra posesoare a unei podoabe capilare cu tendințe de îngrășare, deși vârfurile sunt uscate. Astfel, sunt mereu în căutare de produse care să mă ajute cu lupta împotriva excesului de sebum, pentru a nu fi necesar să îmi spăl părul în fiecare zi.

Am încercat mai multe produse de pe piață, unele au fost super, altele au lăsat de dorit – poate or fi fost bune pentru acelea cu păr normal/mixt.

Pe la finalul lunii noiembrie, a fost lansat șamponul uscat de la Gerovital, din gama Tratament Expert. La acel moment nu eram în Cluj, dar mi-am propus ca odată ajunsă acasă să îmi achiziționez și eu unul să văd cum este, știi că sunt mare fană a produselor Farmec si Gerovital. Din fericire nu a mai fost necesar deoarece am primit un goodie bag la BBM Christmas Party – la care am participat chiar după ce m-am întors în minunatul Cluj. Iar la câteva zile, am primit și de la Farmec un pachet cu câteva produse surpriză printre care se număra și acest șampon.

Șamponul uscat este unul dintre acele produse despre care, după prima utilizare, poți să îți formezi o părere. Mai exact, poți afla dacă e ok sau nu pentru părul tău.

Eu îl testez de vreo 3 săptămâni, deși intuiam deja de la prima utilizare ce părere am despre el. Însă am vrut ca înainte să îți povestesc despre el să îl fi folosit cât mai des.

În majoritatea timpului, eu îmi spăl părul zilnic, pentru că iarna port căciula și vara transpir – iar excesul de sebum este la el acasă. Dacă trece o zi fără să îl spăl atunci aleg să folosesc șampon uscat pentru că altfel nu pot să îl aranjez. Dacă trec cel mult 2 zile, atunci este absolut necesar să îl prind sau să port o pălărie, deoarece este dezastru.

Acest șampon uscat este super, deoarece:

  •  nu lasă acea pudră albă după utilizare; se vede puțin, însă după câteva minute – mai ales dacă îl masezi puțin după aplicare – dispare; sunt unele șampoane care lasă o pudră foarte puternică și dacă din greșeală utilizezi puțin mai mult produs arată ciudat și îmbâcsit
  • nu matifiază parul, îmi plac foarte mult șampoanele uscate de la Batiste, însă din păcate au tendința de a absorbi tot luciul din păr și firul de păr rămâne mat și fără viață, desigur absoarbe sebumul ceea ce este mișto, însă totuși îmi doresc și puțină strălucire – din fericire, Gerovital le face pe amândouă
  •  miroase demențial, de câte ori îl folosesc iubitul și fratele meu îmi spun cât de bine îmi miroase părul 🙂 ; îmi place că nu este un miros deranjant, are un parfum mai puternic dar plăcut
  • are un preț foarte bun, aproximativ 15 lei, ceea ce este super – având în vedere că este un produs bun care merită achiziționat și utilizat 
  • așa cum îi spune și numele este un șampon uscat condiționant, ceea ce însemnă că poate fi folosit și de persoanele cu păr normal, deoarece absoarbe excesul de sebum, însă oferă și hidratare în același timp, oferă acel luciu despre care îți spuneam mai devreme și nu usucă in exces firul de păr
  • oferă volum chiar și părului fin și fără viață
  •  raportul cantitate-calitate-preț este foarte bun, sunt unele șampoane care au un preț mai mare și un gramaj mai mic
  •  îl găsești aproape peste tot, fără să fie necesar să cauți până la epuizare
  • poate fi comandat online – direct de pe site-ul lor, ai aici link-ul, fără să mai fie necesar să ieși din casă în zilele acestea răcoroase de iarnă

Chiar îmi doream mult să încerc acest produs, pentru că îmi plac tare mult produsele Farmec; sunt de o calitate bună și cel mai mult îmi place că este un brand românesc.

Pe lângă acest șampon, am mai primit încă două produse tot așa destinate părului, însă, pe acelea nu am reușit să le încerc încă. Dar revin cât de repede cu o părere și despre ele. Îmi place să recomand produse pe care eu le iubesc și mă bucur când îmi scrii că ți-au plăcut și ție recomandările mele și că ai cumpărat produsele pentru a le încerca și tu.

Îți mărturisesc și, că îmi doream foarte mult să colaborez cu acest brand, folosesc produsele lor încă din adolescență și a fost un vis de-al meu să am această ocazie.

Un truc pe care l-am învățat de la o stilistă este să folosesc șamponul uscat seara înainte de culcare, astfel pe parcursul nopții să își facă efectul iar dimineața trebuie doar să îl coafezi.

Aștept să îmi scrii în comentarii care este șamponul uscat preferat de tine? Ce așteptări ai de la un șampon uscat? Și care a fost experiența ta cu un produs de acest fel. 

XO XO și o zi minunată 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *