Sfaturi

Schimbările benefice din viața mea, anul lui DA este în fiecare zi

Eu ca persoană sunt timidă, retrasă și îmi este greu să socializez, asta descrie pe scurt cum eram acum 2-3 ani, acum totul este diferit, schimbat, nou.

Mereu mi-am dorit să am curajul să fiu mai dezinvoltă, mai îndrăzneață și atunci când primesc o invitație în oraș răspunsul meu să fie DA.

Mulți ani de fiecare dată când eram invitată undeva răspunsul meu era automat NU, găseam mereu o scuză pentru a nu participa însă mi-am dorit să mă schimb, mi-am dorit să îndrăznesc să spun DA, chiar dacă la început acel DA era timid.

Cu ceva ani în urmă am primit de la fratele meu o carte Anul lui DA scrisă de Shonda Rhimes și atunci a început și la mine schimbarea. După ce am terminat cartea am spus că acesta este semnul de care am nevoie pentru a face o schimbare, pentru a spune DA tuturor provocărilor indiferent cât de dificil îmi este.

Recunosc că a fost dificil și în continuare este, îmi este greu să părăsesc zona de confort pentru necunoscut dar în același timp este o reală provocare.

Poate unii ar spune că este ușor însă pentru mine o persoană retrasă care preferă confortul casei a fost și este cu adevărat dificil.

Pandemia m-a schimbat, dar a fost și este o schimbare în bine. Mi-am dat seama stând închisă în casă cât de mult îmi lipsește partea de socializare și de conexiune cu oamenii. Atunci am realizat că îmi place și este un lucru benefic pentru mine să îmi înving temerile și să fac mai multe pentru mine.

În primăvara lui 2020 prietena mea Mădălina a venit cu propunerea de a organiza un eveniment pentru creatorii de conținut din Cluj și fără să îmi dau seama am spus automat DA. Am rămas și eu uimită cât de repede am acceptat și cât de mare a fost entuziasmul meu.

Desigur că după acest entuziasm a început partea de stres în a organiza un astfel de eveniment mai ales că pentru mine era ceva nou. Dar oricât de dificil a fost și este oricând aș spune din nou DA unei astfel de provocări.

Pe 21 am avut a 3a ediție a acestui eveniment și a fost un real succes, mă bucur că am ajuns în punctul acesta și sunt curioasă ce ne mai rezervă viitorul.

Pentru mine este o mândrie din mai multe puncte de vedere deoarece am învățat tare multe și de când am început să spun DA am obținut multe satisfacții pe plan personal și profesional iar seara este o plăcere să pun pe foaie toate activitățile de peste zi pe care le fac cu mare drag.

Cred că știți și voi zicala ”tot răul spre bine” pentru mine așa a fost pandemia, am dat viață acestui eveniment, mi-am deschis studio-ul care este mândria mea și am dezvoltat prietenii la care țin și de la care am tare multe de învățat.

Dacă vreți să aflați mai multe despre eveniment și despre pachetele cu care am plecat atât eu cât și fetele acasă atunci vă invit să vizionați clipul de pe Youtube postat miercuri, link-ul aici.

Ce vreau cu toată această poveste este să vă spun că mindset-ul este cel mai important, indiferent cine ce zice, cel mai important este să știți ce vă doriți și să faceți ceea ce vă doriți. Eu în subconștient am vrut mereu să fiu mai extrovertită, să fiu mai sociabilă dar a durat ceva până am ajuns aici, nu îmi pare rău deloc pentru acest drum lung deoarece acum sunt capabilă să apreciez toate aceste experiențe.

Am decis să spun pe scurt această poveste a mea deoarece mereu îmi spune lumea în online că nu par timidă, că îmi este ușor să fiu prezentă în online și să socializez, lucru care nu este chiar adevărat.

Eu în online sunt exact așa cum sunt și în viața reală, sunt doar eu cu camera, și se mai întâmplă asta atunci când sunt într-un cerc de prieteni. Când sunt între prieteni mereu mă simt bine, așa este și cu online-ul :), voi sunteți prietenii mei virtuali. Lucrurile se schimbă când ajung într-un loc nou chiar deoarece încă sunt retrasă și durează puțin până ajung să mă simt confortabil cu cei din jur.

Sunt curioasă dacă voi ați făcut schimbări în ultima perioadă și care ar fi acestea? Cum au influențat aceste schimbări viața voastră?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *