Spread the love

Ce nou pe la Cluj? Cum nu ai auzit? Weekendul acesta a fost cel mai tare festival in Cluj, a fost atat de misto incat nici Armin Van Buuren nu a mai vrut sa plece acasa!

Ce festival? Festivalul Untold, cel mai misto festival de pe la noi cu lume multa, muzica buna si mancare din belsug.

Daca ai fost in Cluj zilele acestea era inevitabil sa nu auzi muzica din parcul Central sau sa nu vezi multimea de oameni care se indreptau spre parc cu bratari frumos colorate la mana.

Anul acesta a fost a 2-a editie si sigur vor urma inca multe. Este un eveniment la care se aduna foarte multi DJ din intreaga lume – printre cei mai cunoscuti sunt: Armin Van Buuren, Afrojack, Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix sau alte nume sonore ale muzicii precum Faithless, Scooter, Kwabs,  James Arthur Parov Stelar sau Naughty Boy. Acestia sunt doar cativa dintre cei care au urcat pe scena in cele 4 zile.

Au fost patru zile si patru nopti magice la Cluj, cu multa voie buna, veselie, oameni frumosi si pusi pe distractie. Festivalul s-a desfasurat atat in parcul Central, pe Cluj Arena, cat si in Sala Polivalenta. Au fost in total 8 scene in diferite locuri, astfel fiecare isi gasea un interpret care sa ii placa. Mancarea a fost buna, bauturile la fel si preturile din punctul meu de vedere accesibile. In parc se gaseau diferite locatii tocmai bune pentru divertisment, puteai face poze in tinute haioase, sa te dai cu tiroliana, plimbare cu barcuta sau doar sa stai pe bancuta la o poveste acompaniata de muzica buna.

Mi-a atras atentia cat de buna a fost organizarea, oamenii au venit sa se simta bine, fara a cauta scandal asa cum se mai intampla la alte evenimente.

Nu am auzit pe cineva care a participat la eveniment sa spuna ca nu a fost unul reusit, poate chiar a fost mai misto decat anul trecut.

Machiajul fetelor a fost unul colorat si in ton cu festivalul la fel si tinutele atent alese!

Per ansamblu a fost cel mai misto eveniment de pana acum la care am participat, muzica buna preferatul meu fiind Parov Stelar, oameni frumosi din diferite parti ale tarii, si chiar ale lumii, care isi etalau steagurile si o atmosfera multiculturala – perfecta pentru zilele de vara!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *