Calatorii

Cluj my love

            In urma cu 12 ani, am venit pentru prima data la Cluj la o festivitate de absolvire si am ramas uimita de frumusetile pe care le ofera orasul. Prima mea impresie a fost  ca este un oras care are sa iti ofere o multime de oportunitati, sansa sa cunosti oameni noi, sa socializezi cu tineri din alte parti ale lumii. De asemenea  poti sa  vizitezi locurile frumoase precum: Parcul Central, Cetatuia,  de unde se poate vedea o mare parte din oras, cat si strada pe care orice student o cunoaste „Piezisa”.

            Dupa aceasta vizita, am hotarat ca aici vreau sa urmez si eu o facultate iar dupa 2 ani asa s-a si intamplat. In Octombrie 2005 m-am mutat la Cluj pentru a incepe viata de student si pot spune ca a fost cea mai buna alegere pentru mine. Nu as mai pleca din acest oras deoarece m-am simtit ca si acasa din primul moment in care am ajuns aici, iar cu timpul am cunoscut oameni noi, m-am indragostit si  am legat prietenii.

           Clujul este un oras care iti ofera multe, in orice moment al zilei. Aici poti sa te plimbi pe stradutele frumos luminate, sa te intalnesti cu prietenii in centru si sa gasesti un local deschis la orice ora sau sa stai la umbra copacilor intr-o zi calduroasa de vara, sau la un ceai intr-o zi racoroasa de iarna.

             Cluj Napoca, te iubesc!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *