Beauty

Produse must have care nu ar trebui să ne lipsească din portfardul zilnic.

Soarele își face apariția mai des, zilele devin mai lungi iar timpul petrecut afară este mai ridicat.

Pentru azi m-am gândit să povestim despre produsele must have care nu ar trebui să  ne lipsească din portfardul zilnic.

Atunci când plec de acasă în funcție de geanta pe care o am în acea zi am grijă să nu îmi lipsească portfardul mai ales în acele zile când am multe activități.

Îmi aleg cu grijă produsele pe care le pun în portfard deoarece vreau să am strictul necesar dar în același timp să nu fie unul mare și greu de purtat zilnic.

Am câteva produse care îmi plac mult de tot și pe care mă pot baza atunci când am nevoie și ele sunt cele care sunt mereu prezente în geanta mea.

  1. Pudra – având un ten gras pudra este un must pentru mine. Pe parcursul zilei atunci când vreau un refresh aleg să folosesc puțină pudră pentru matifiere dar și acoperire pentru acele zone unde poate fondul de ten nu mai este la fel ca dimineață.
  2. Anticearcăn – este un produs multifuncțional care se poate folosi și pe post de fond de ten. Sunt zile în care plec de acasă nemachiată și vreau pe timpul zilei să mă aranjez puțin și folosesc anticearcăn pe post de fond de ten. Are acoperire bună și este ușor de estompat.
  3. Balsam de buze & ruj – 2 produse care sunt mereu prezente în geanta mea indiferent cât de mică sau de mare este aceasta. Balsamul de buze îl folosesc mai mult iarna când gradele sunt mai scăzute și pielea se usucă mai rapid. Rujul este de obicei unul nude care să se potrivească cu orice ocazie și perioadă din zi.
  4. Blush sau bronzer +o pensulă retractabilă – aici aleg de obicei unul sau altul nu ambele. Dacă mă machiez acasă dimineața le aplic mereu pe amândouă însă pentru a nu avea o trusă prea mare pentru a o avea cu mine în geantă le mai schimb uneori și le folosesc pe rând. Nu sunt fană a pensulelor retractabile însă partea lor bună este că sunt de mici dimensiuni și le pot lua cu mine în geantă.
  5. Mascara – cred că este produsul pe care știați sigur că îl voi menționa deoarece este numărul 1 pentru mine. Aleg să pun în geantă o variantă mini. Unul din motivele pentru care ador produsele mini este faptul că sunt de o dimensiune redusă și ușor de luat zilnic sau în călătorii. Este mai greu de găsit o mascara faină la o dimensiune mică dar nu imposibil.
  6. Apa termală – este parte din trusa mea zilnică mai mult în sezonul cald dar este produsul pe care îl folosesc zilnic indiferent de sezon. Din fericire în farmacie găsesc și variante de 50 ml care să nu ocupe mult spațiu și să fie ușor de purtat în geantă.
  7. Accesorii pentru păr – un invisibubble sau agrafe de păr am mereu la mine deoarece atunci când am de lucru nu îmi place să am părul pe față. Din fericire produsele acestea sunt micuțe și nu ocupă mult spațiu în trusă.
  8. Medicamente – ultimele produse sunt 2 medicamente, unul pentru durere de cap și un antiacid. Atunci când am o durere de cap nu mai sunt în stare să funcționez la limitele normale și nu plec nicăieri fără medicamente pentru durere.

Pe scurt acestea sunt produsele care alcătuiesc portfardul meu de zi cu zi. Uneori le mai schimb, le mai alternez dar în principiu sunt din aceeași categorie.

Dacă vă doriți să vedeți și varianta video al acestui articol filmat anul trecut cu portfardul meu de atunci vă las link aici către clipul de pe Youtube.

Îmi place să știu că indiferent ce apare neprevăzut sau unde trebuie să ajung într-o zi sunt pregătită și pot oricând să îmi refac machiajul pentru a arăta prezentabil în orice situație.

Sper să vă fie de folos acest articol, pe data viitoare XO

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *